Tarieven

Vaste lijst met tandheelkundige behandelingen

De overheid (Nederlandse Zorgautoriteit) heeft een lijst met behandelingen opgesteld. Deze lijst is voor elke tandarts hetzelfde. 

De behandelingen en de bijbehorende tarieven vindt u op deze website.

Weten waar u aan toe bent
Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Wat vergoedt uw verzekering?
De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker

Vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk. Of vraag naar de informatiefolder wanneer u onze praktijk bezoekt.

Betalen & Infomedics

De rekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat gelijk is voor iedere tandartsenpraktijk in nederland.

Verzekeringen
U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

Vragen over uw rekening? www.uwnota.nl
Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan uwnota.nl  Bekijk de veelgestelde vragen of de betalingsvoorwaarden. Heeft u andere vragen over uw rekening, neem voor meer informatie contact op met uwnota.nl.telefoonnummer 0900-7777771 (10 cent/min.)

Contactgegevens uwnota.nl
Website: www.uwnota.nl Telefoon algemene vragen: 0900 - 7777771

uwnota.nl
Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Tarieven Evers Tandheelkunde

Tarieven geldig van: 01-01-2014 t/m 31-12-2014

Afspraak annuleren  24 uur !

Houd U er rekening mee dat u uw afspraak tijdig annuleert (min. 24 uur voor aanvang) anders zijn wij genoodzaakt de verloren tijd in rekening brengen welke kosten kunnen oplopen tot 100% van de geplande verrichtingen.

De tarieven voor tandheelkundige zorg zijn te vinden op  www.hettandartstarief.nl

De volledige Tarievenbeschikking Tandheelkundige Zorg 2014 kunt u hier downloaden als PDF bestand.

U kunt ook terecht op:
www.allesvoorhetgebit.nl